Hirdetés

Ruben Fleischer szívesen készítene egy Zombieland spin-offot

|

Az éppen most debütált A második lövés egyik újonnan jött karaktere nagyon a rendező szívéhez nőtt.

Hirdetés

Habár az első mozihoz nem ért fel, azért a most októberben megjelent Zombieland 2: A második lövés is egy korrekt szórakozás lett tele humorral, poénokkal és persze zombikkal. Tíz évet kellett várnunk erre a folytatásra, ami ugyan sok rajongónak nem nyerte el a felhőtlen tetszését, de abban azért szinte kivétel nélkül egyetértenek, hogy üdítő élmény volt újra látni a régi bandát a filmvásznon. Melléjük pedig egy rakás új karakter is érkezett, melyek között voltak, akik csak pár percnyi játékidőt kaptak, de voltak olyanok is, akik a film végéig velünk maradtak. A két alkotás rendezője, Ruben Fleischer pedig a minap azt nyilatkozta, hogy az egyik szereplővel szívesen forgatna egy teljesen különálló spinoffot.

Hirdetés

Fleischer Madison mellett tette le a voksát, akit az imádni való Zoey Deutch keltett életre. Ő volt a szokásos zombis vígjátékok kötelezően buta és néhol idegesítő figurája, aki néhol tényleg tenyérbemászó volt, viszont a film végére mégis meg tudta szerettetni magát a nézővel. Deutch pedig van annyira jó színésznő, hogy azért nem nyomta állandóan fullba a kretént. A rendezőnek annyira megtetszett Madison karaktere, hogy a következőket nyilatkozta:

"Nagyon szeretnék egy külön filmet készíteni Madison főszereplésével. Úgy gondolom, az ő történetét egyszerűen muszáj elmesélni, és igen szórakoztató lenne mindezt kivitelezni. És ez még egy jó stáblista utáni jelenet is lehetett volna, hogy Madison és Berkeley [Avan Jogia karaktere] együtt hülyéskednek Babylonban."

Mivel mi is élveztük a második felvonást, így bizakodunk, hogy ha netalán zöld utat kapna Fleischer ötlete, akkor ezt a minőséget tartani tudják - és nem egy hasonló rókabőrt készítenek, mint amilyen például a Minyonok volt a Gru esetében. Zoey Deutch még nem nyilatkozott a filmes ötlettel kapcsolatban, de a forgatási fotókat és felvételeket elnézve ő is igazán jól érezte magát, szóval gyaníthatóan nem zárkózna el. Aztán majd elválik ez is.

Ti mit gondoltok, van Madisonban annyi potenciál, hogy elvigyen a hátán egy külön filmet, vagy inkább nyelje le a békát és csinálja meg az öreget?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.