Hirdetés

Russell Brand válthatja le Jim Carreyt a Pierre Pierre-ben

|

Az eddigi hírek szerint Larry Charles (Borat) új filmjében Jim Carrey játszott volna, most viszont arról folynak a tárgyalások, hogy Carrey helyét Brand (Artúr, a legjobb parti, Mindörökké rock) veheti át.

Hirdetés

A szereplőcsere gondolata elég későn merült fel, ugyanis a forgatást már erre a nyárra tervezték. Arról is voltak már hírek, hogy a húzónév szerepeltetése miatt növelni kellett a költségvetést, arról viszont nincs információ, hogy Brand mennyiben jelent mást ilyen téren, mint Carrey. Edwin Cannistraci és Frederick Seton forgatókönyve eredetileg feketelistán volt, és az előzetes tervek szerint Jason Reitman rendezte volna. 

Ezen kívül Brand nemrég bekerült Diablo Cody legújabb, eddig cím nélküli projektjébe, amely egyúttal a forgatókönyvíró rendezői debütálását is jelenti. A színész továbbá együtt fog dolgozni Steve Carrell-lel, Al Pacinóval és Kristen Wiiggel a Gru 2-ben, ahol egyik karakter hangját fogja adni, valamint a Paramount új családi filmjében, a The Haunterpreneurban is szerepet kapott. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.