Hirdetés

Az ausztrál erdőtüzek miatt hagyta ki Russell Crowe a Golden Globe-díjátadót

|

Egy nemes és egyben szomorú ügy miatt nem tudta átvenni a díját a színész.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán zajlott le a 77. Golden Globe díjátadó, ahol a filmeket és sorozatokat egyaránt jutalmazó HFPA (Hollywood Foreign Press Agency, vagyis a külföldi újságírók társasága) minden évben, tipikusan az Oscar-gála előtt egy-két hónappal honorálják a szerintük leginkább kiemelkedő alkotásokat mozis és televíziós fronton egyaránt.

Hirdetés

A mostani díjátadó azonban nem csak a díjazottak és Ricky Gervais ismét zseniális nyitómonológja miatt maradhat emlékezetes, hanem Russell Crowe távolléte miatt is. Az ausztrál színész ugyanis hiába nyerte el a legjobb színésznek járó szobrot minisorozat/tévéfilm kategóriában A legharsányabb hang című szériában nyújtott alakításáért, a díjat nem tudta átvenni, hiszen éppen szülőhazájában, Ausztráliában küzd a pusztító és ezidáig megfékezhetetlen bozóttűzzel, amely immáron hónapok óta tart.

Ne legyen kétségetek afelől, hogy az ausztráliai tragédia a klímaváltozás következménye. Azonnal cselekednünk kell, globális munkaerőnket a megújuló energiára kell helyeznünk, és tisztelnünk kell bolygónkat az egyedülálló és csodálatos hely miatt. Ugyanis ez az egyetlen módja annak, hogy lehessen jövőnk. Köszönöm.

Fontos lenne, hogy mindannyian odafigyeljünk az Oscar-díjas színész szavaira hiszen mi is bármikor kerülhetünk hasonló helyzetbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.