Hirdetés

Ryan Gosling a Sinister Six-ben és a Szellemírtók között is feltűnhet

|

A Sony örülne, ha a színész szerepet vállalna a készülőben lévő Pókember spin-offjukban, ám Goslingot talán jobban vonzaná egy főszerep a Szellemírtókban.

Hirdetés

Ryan Gosling az a fajta színész aki nem szívesen köti le magát bizonyos filmszériákhoz és inkább a komolyabb hangvételű történetmesélés vonzza, éppen ezért bizonyára a Doctor Strange-el járó hosszútávó szerződés rögtön elriasztotta, de a jelek szerint a Szellemírtók rebootjának férfi főszerepére nagyon is vevő lenne. A pletykák szerint, mióta találkozott a Sony alelnökével, Amy Pascal-al, a színész nagyon azon van, hogy együtt dolgozhasson a stúdióval, a bökkenő csupán annyi, hogy ők a Sinister Sixhez szemelték ki Goslingot.

Az e-mailekből kiderül, hogy Paul Feig Szellemírtók filmjében csupán egy férfi főszereplőnek van hely tekintve, hogy a rebootban egy női csapat közd majd a túlvilági lények ellen. Ezekből a levelezésekből szintén kiderült az is, hogy a készítők Emma Stone-t és Jennifer Lawrence-et szeretnék a középpontban látni.

Folyamatosan érkeznek azok a hírek miszerint a Sony ismét újra indítaná a Pókember franchiset, hiába tette már ezt meg 2012-ben A csodálatos Pókemberrel. Ezt figyelembe véve beigazolódhat az a pletyka, miszerint a stúdió a Sinister Sixel kívánja új alapokra helyezni a hálószövő történetét, amiben az új Peter Parkert talán Rayan Gosling alakíthatja majd. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy habár a stúdió egy idősebb főszereplőt akar a filmjébe, Gosling a maga 34 évével csupán 3 évvel idősebb Andrew Garfieldnál, de meg kell hagyni, hogy ez külsőleg azért jóval többnek tűnik. Hivatalos nyilatkozat eddig még nem született sem a színész, sem pedig a Sony részéről, de egyre inkább úgy fest, hogy Garfieldot lapátra tették, mellyel személy szerint nem feltétlenül értek egyet, de ha származik belőle bármi jó, akkor az az lesz, hogy végre létrejöhet a Marvel-Sony szövetség, és Pókember csatlakozhat a Bosszúállókhoz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.