Hirdetés

Ryan Gosling máris a Szürke ember 2 után vágyakozik

|

A színész nem tagadja, mennyire imádta a Russo fivérek új filmjének a forgatását.

Hirdetés

Napokon belül fog debütálni A szürke ember a tengerentúli mozikban, mielőtt július 22-én megjelenne a Netflix kínálatában a Marvel Filmes Univerzumból érkező Russo fivérek új akciófilmje. A Mark Greaney könyvein alapuló történetben Ryan Gosling alakítja a főhőst, Sierra Sixet, a CIA legképzettebb zsoldosát, aki egy ügynökségi titokra bukkanva hirtelen saját magán találja a bérgyilkosok célkeresztjét.

Hirdetés

A szürke ember a nyár egyik legvártabb filmjének ígérkezik, és bár a nézők még nem mondhattak verdiktet róla, Gosling ezt máris megtette, aki elkotyogta, hogy alig várja, hogy ismét a karakter bőrébe bújhasson, mert annyira imádta Six karakterét játszani. A Netflix természetesen lélegzetvisszafojtva várja a kritikai és nézői visszajelzéseket, hiszen egyértelműen egy új franchise-t akarnának felhúzni Goslinggal, amit most a színész is megerősített.

Állítólag nemcsak egy folytatás, hanem egy előzményfilm is elkészülhet idővel, ami éppenséggel Chris Evans pszichopata figuráját mutatná be jobban a nézőknek. Greaney regényeiből összesen tizenegy darab akad, úgyhogy alapanyagból egy darabig biztos nem lenne hiány. Az egyetlen kérdés, hogy mennyire fog betalálni a Russo fivérek új próbálkozása a nézőknél.

Ti várjátok már A szürke embert?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.