Hirdetés

Ryan Gosling szívesen csatlakozna az MCU-hoz, de nem Novaként

|

Ryan Gosling egy makacsul terjedő pletyka cáfolása mellett azt is elmondta, hogy melyik szuperhőst formálná meg.

Hirdetés

Bár az MCU még 2008-ban, az első Vasemberrel startolt el, semmi jele annak, hogy az illetékesek lassítani akarnának a tempón. Hovatovább, az ígéretek szerint újabb és újabb hősök tűnnek majd fel a színen - ergo, a régi, jól bevált színészek mellett új sztárokra is szükség lesz a jövőben. Nem meglepő hát, hogy Ryan Gosling neve is felmerült - sőt, egyesek azt rebesgették, hogy ő alakítja majd az intergalaktikus hekust, Novát egy minisorozatban.

Hirdetés

A színész nem nagyon foglalkozott ezekkel a sustorgásokkal, ám a jelek szerint a téma felmerült egy Josh Horowitz-szal folytatott beszélgetés során. Az író-producer Twitter-üzenetének tanúbizonysága szerint az egyre szélesebb körben terjedő információnak nincs valóságalapja, ellenben sokak kedvence örömmel tűnne fel Szellemlovasként.

Ugyanakkor jelenleg még nincsenek arra vonatkozó tervek, hogy Szellemlovas saját filmet vagy szériát kapjon: maga Kevin Feige is úgy nyilatkozott, hogy egyes figurák túlságosan összetettek ahhoz, hogy számolhassanak velük. Azonban némi reménysugár, hogy közéjük sorolta a feltámadó Fenegyereket is, és Holdlovag kalandjai is azt igazolják, hogy a döntéshozók látnak fantáziát a Marvel sötét oldalában.

Szerintetek Gosling jó választás lenne Johnny Blaze szerepére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.