Hirdetés

Ryan Reynolds és Deadpool esete

|

Már az X-Men: Kezdetek - Farkas bemutatása után érezhető volt a levegőben, hogy Deadpool karakterének van akkora potenciálja, hogy az elég legyen egy önálló filmre. Így is lesz!

Hirdetés

Ryan Reynolds jelenleg rendkívül elfoglalt névnek számít az iparban, még idén bemutatásra kerül a Buried, melyben Paul Conroy képében eltemetik élve, majd jövő nyáron a Green Lantern Hal Jorden-jét testesíti meg, s ez nem minden!

A Green Lantern forgatása jelenleg is zajlik, s épp egy ilyen időpontról hazafelé haladva sikerült őt elkapnia a The Los Angeles Times-nak, jól kifaggatva a Deadpool tudnivalóiról. Reynolds szerint karakterében teljesen más szuperhőst ismerhetünk meg, mint azt a mai hősöknél tapasztalhattunk. Wade Wilde (Deadpool) személyisége teljesen eltorzult az érzelmi sérüléseinek köszönhetően, az egész mivoltát a düh mozgatja, ez lesz jellemző a filmre is.

Mindenki vonatkoztasson el a jó kisfiús szuperhősöktől, Deadpool egészne másmilyen lesz. Reynolds úgy jellemezte a 2012-ben debütáló filmet, mint egy mocskos alkotást, amelyben a főszereplő olyan, mint a Barfly (lezűllött, érzelmileg roncs alkoholista szereplő volt - a szerk.) szuperhős kiadása.

A forgatókönyvet a Zombieland-et jegyző páros, Rhett Reese és Paul Wernick hozta össze, és a jogokat birtokló Fox rendkívül szeretne megegyezni Robert Rodriguez-el a rendezői posztot illetően. Ha minden jól alakul, 2012-ben vásznon láthatjuk Deadpool barátunkat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.