Hirdetés

Ryan Reynolds lelőtte a Doctor Strange 2-vel kapcsolatos pletykákat

|

A színész ígéretet tett arra, hogy ikonikus karaktere, Deadpool nem fog felbukkanni a májusi Marvel-filmben.

Hirdetés

Amióta a Marvel Filmes Univerzum a negyedik fázisba lépve kinyitotta a multiverzum Pandora-szelencéjét, hirtelen mintha már sokkal fontosabbá vált volna a rajongók számára, hogy az aktuális hős filmjében kik fognak cameo szerepekben felbukkanni. No persze az sem ártott, hogy időközben a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, így az X-Men és a Fantasztikus Négyes franchise jogai is "hazatérhettek" a Marvelhez. 

Hirdetés

A májusban érkező Doctor Strange az Őrület Multiverzumában című film minden eddiginél több cameót és vendégszereplést ígér, és miután a legutóbbi trailerben felbukkant X Professzor (vagy legalábbis a hangja), adja magát a kérdés, hogy vajon Ryan Reynolds Deadpoolja is tiszteletét teszi-e a filmben. Ezek a találgatások, pletykák természetesen eljutottak Reynoldshoz, aki egy Varietynek adott interjú során nyilatkozta a következőt:

"Azt hiszem nem lenne szabad semmit sem mondanom róla, de tényleg nem vagyok benne a filmben. Lehet, hogy megbízhatatlan narrátor vagyok, de azt megígérhetem, hogy nem leszek benne a filmben."

Persze az ehhez hasonló válaszok terén mintha deja vu érzésünk lenne, mivel tavaly Andrew Garfield szintén ilyen stratégiával próbálta lerázni magáról az interjúztatókat, amikor azok a Pókember: Nincs hazaút című filmben való részvételéről érdeklődtek. Úgyhogy csakis májusban tudjuk számon kérni Reynoldson, hogy füllentett-e a nagyobb jó érdekében vagy sem. Az alábbi szemfüles Twitter-poszt alapján azonban nem szabad meglepődni, ha a fenti nyilatkozat bullshit lesz a végeredmény tükrében.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.