Hirdetés

Ryan Reynolds jótékonyságra használta a pulcsiját

|

A csúnya karácsonyi pulcsis kampányával 850 ezer dollárt gyűjtött össze beteg gyermekek megsegítésére.

Hirdetés

2018-ban Ryan Reynolds rászedés áldozata lett. A színészt Jake Gyllenhaal és Hugh Jackman hívta el egy karácsonyi rendezvényre, kihangsúlyozva, hogy ott mindenki csúnya karácsonyi pulcsiban lesz. Persze nem így lett, és akkor még mindenki Reynoldson nevetett. Ám ismerős lehet az a mondás, miszerint az nevet, aki utoljára nevet, és most Reynolds, illetve vele együtt sok-sok rászoruló gyerek nevethet egy nagyot.

Hirdetés

Ezt az akár cikinek is minősíthető balesetet Reynolds a saját maga javára fordította, és az előző évben 850 ezer dollárt gyűjtött össze a csúnya karácsonyi pulcsis kampányával a SickKids Foundation számára, mely a torontói beteg gyerekek kórházát, a Toronto's Hospital of Sick Childrent támogatja. A támogatók között olyan nagy cégeket is találhatunk, mint a Samsung vagy a torontói hokicsapat, a Maple Leafs.

Reynolds, bár most éppen jól megérdemelt szünetét élvezi, a közösségi médiafelületeken továbbra is aktív. A színész az Instagramon számolt be a 2021-es eredményekről, melyet rövid idő alatt több mint 1.3 millióan lájkoltak. Reynolds természetesen elhivatott, hogy 2022-ben még ezt a fantasztikus 2021-es eredményt is megfejeljék.

Az ehhez hasonló akciók mindig jól példázzák, hogy a színészek egy része mennyire igyekszik visszaadni azt a jót, amit a filmjeiken keresztül kapnak a nézőktől. Reynolds pedig Keanu Reeves mellett a jótékonykodás másik nagykövetének számít, akik nem kispályásokként művelik ezt a műfajt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.