Hirdetés

Ryan Reynolds rövid pihenőre vonul

|

Még olyan színészek is elfáradnak, mint az eddig fáradhatatlannak tűnő Reynolds.

Hirdetés

Ryan Reynolds az elmúlt években az egyik legfoglalkoztatottabb színésszé nőtte ki magát Hollywoodban, és bár láthatóan élvezte a reflektorfény minden egyes másodpercét, azt is megérezte, hogy egy időre jó lenne eltávolodni a forgatási helyszínekről. Főleg annak fényében, hogy előbb-utóbb Deadpoolhoz is vissza kell térnie a Marvel kötelékében. 

Hirdetés

Reynolds a napokban végzett a Spirited című karácsonyi tematikájú filmjével, melyben Will Ferrell mellett játszik főszerepet, ami most egy darabig az utolsó projektje lesz.

Reynolds az Instagramon vallott színt, kitérve arra, hogy a Spirited a rengeteg énekléssel és táncolással egy régi álmát váltotta valóra. A színészt még 2022-ben nem kell hiányolnunk a képernyőkről, hiszen az idén ősszel érkező Netflixes Red Notice után a szintén a streamingplatformon debütáló The Adam Projectben is fel fog tűnni, míg a 2022-es karácsonyi szezonban lecsekkolhatjuk ének- és tánctudását a Spiritedben. Leghamarabb tehát 2023 első felében merülhet fel Reynolds-hiány szindróma a rajongókban, de van egy sejtésünk, hogy ez a távolmaradás nem fog sokáig tartani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.