Hirdetés

Ryan Reynoldsról utat neveznek el Ottawában

|

A színész a bőkezű jótékonykodásai révén érdemelte ki a megtiszteltetést.

Hirdetés

Ryan Reynolds folytatja tovább világhódító útját, aminek újabb fontos állomásához érkezett: még saját életében elneveznek róla egy közterületi egységet. Egészen konkrétan a kanadai fővárosban, Ottawában fogja megörökölni a nevét egy út, amit a város polgármestere, Jim Watson jelentett be Twitteren.

Hirdetés

A kanadai színész azonban nem a színészi munkássága, hanem a jótékonysági kampányai miatt láthatja viszont saját nevét az ottawai útjelzőtáblán. Arról mi is beszámoltunk, hogy milyen jól sikerült Reynoldsnak a tavalyi csúnya karácsonyi pulcsis kampánya, de a nejével, Blake Lively-val, korábban is már több alkalommal adományoztak hét számjegyű összeget különböző jótékonysági szervezeteknek.

Persze Reynolds nem lenne önmaga, ha sajátos formában nem fejezte volna ki háláját a polgármester bejelentése után. A Twitteren aktív színész posztjában viccesen megjegyezte, hogy az alku értelmében a lányát ezentúl Ottawának fogják hívni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.