Hirdetés

Sacha Baron Cohen szerint Borat figurája egy jó időre visszavonul

|

Valószínűleg egyhamar nem láthatjuk viszont a filmvásznon kedvenc kazah újságírónkat.

Hirdetés

A 2006-os, kultikus első rész után tavaly szinte a semmiből készült el Borat történetének folytatása, ami nyilvánvaló okokból már nem vált akkora jelenséggé, mint elődje, de így is egy remek mockumentary-t köszönhettük Sacha Baron Cohennek. A filmes-komikus talán legnépszerűbb figurája azonban jó okkal tért vissza, és az sem kizárt, hogy utoljára láthattuk a kazah riportert.

Hirdetés

A Borat utólagos mozifilm megszületésébe belejátszottak a 2020-as történések, de főleg az amerikai politikai helyzet, és Donald Trump személye volt az, aminek hatására Baron Cohen újból elővette a különös karaktert.

Trump miatt vettem elő újra Boratot. Volt egy konkrét célja ennek a filmnek, épp ezért jelenleg nem is látnám értelmét egy folytatásnak. Szóval igen, jelenleg fiókba zártuk a karaktert.

Baron Cohen szavaiból valószínűleg azt a következtetést vonhatjuk le, hogy Borat jövője nincs előre megírva, és ha a világban (de főleg az USA-ban) zajló események megindokolják, akkor visszatérhet akár egy második repetára is a kazah nép büszke gyermeke.

Nektek hogy tetszett Borat 2020-as kalandja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.