Hirdetés

Saját filmes univerzumot kap Sonic, a sündisznó

|

A korábbi információk alapján persze ez egyáltalán nem váratlan bejelentés.

Hirdetés

Egy hét múlva debütál a mozikban a Sonic, a sündisznó második felvonása, melyben Jim Carrey visszatérése mellett Knuckles és Tails debütálását is megcsodálhatjuk. Azt már a Paramount korábbi befektetői napjának hála tudjuk, hogy egy harmadik filmet és egy Knucklesre fókuszáló élőszereplős sorozatot is elkészítenek a Paramountnál, így Toby Ascher producere napokban tett bejelentése annyira nem ért minket meglepetésként.

Hirdetés

Ascher a következőket mondta: 

"Egy Sonic filmes univerzumot építünk. Tudtuk, hogy végül olyan karaktereket hozunk be a történetbe, mint Tails vagy Knuckles, akik újak lesznek a filmben, ám akiket a játékosok világszerte imádnak."

A már hivatalosan érkező projektek mellett egy Tailsről szóló filmről is pletykálnak, és Ascher nyilatkozata alapján hamarosan még többen köszönhetnek be a kisképernyőn vagy a nagyvásznon Sonic játékvilágából.

Ti kiknek örülnétek a leginkább a játékokból?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.