Hirdetés

Spin-off sorozattal és folytatással bővül a Sonic franchise

|

A Paramount egy újabb filmes univerzum felépítését vette célba.

Hirdetés

Emlékeztek még a Sonic a sündisznó legelső trailerére és az azt követő panaszáradatra a rajongók részéről? Nos, nem gondoltuk volna akkoriban, hogy ilyen előzményekkel a Sonic akár egy folytatást is megérhetne, de a Paramountnál időben kapcsoltak, és egy szerethető filmet hoztak össze végül, tisztességes CGI-jal. Az áprilisban érkező második rész pedig úgy tűnik, hogy csak a kezdet lesz.

Hirdetés

A Sega Corporation vezérigazgatója, Szatomi Haruki jelentette be, hogy mire számíthatnak a népszerű játék szerelmesei a közeljövőben.

"Örömmel jelentjük be, hogy egy harmadik Sonic film, illetve az első élőszereplős, Paramount+-ra érkező Sonic sorozat is fejlesztés alatt áll. Nagyszerű partneri viszonyt ápolunk a Paramounttal, és izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk a Sonic, a sündisznó franchise bővítését velük. 2022 egy fontos évnek ígérkezik a franchise számára, hiszen az áprilisban megjelenő második film mellett a várva várt Sonic Frontiers videójáték is megjelenik karácsonykor. A Sonicot immáron 30 éve imádják a rajongók, és ezentúl is arra törekszünk, hogy emlékezetes pillanatokat és élményeket szerezzünk nekik még hosszú éveken keresztül."

A harmadik filmről nem osztottak meg több részletet, ám az április második rész után valószínűleg nagyobb rálátásunk lehet, merre is vihetik tovább a franchise-t. A spin-off sorozat főszereplőjéről viszont lerántották a leplet, az ugyanis a második epizódban debütáló Knuckles karakterére fog fókuszálni, Idris Elba pedig vissza is tér majd a karaktert szinkronizálni.

Ti mit szóltok a bejelentéshez? A harmadik filmet vagy a sorozatot várjátok inkább?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.