Hirdetés

Saját filmet kap Lobo, a DC brutális antihőse (Update)

|

Ki mondta azt, hogy csak és kizárólag a jótól vezérelt szuperhősök létezhetnek? A DC berkeiben előfordul olyan a gyilkolástól motivált figura is, aki a világ egyik legnagyobb antihőse.

Hirdetés

Némi leírás a karakterről a DC adatbázisából: "Lobo – kinek neve annyit jelent: „a beleiden lakmározik, s ráadásul élvezi” – népének utolsó sarja. Ennek egyetlen oka van, szülőbolygója egész lakosságát kiirtotta. Pedig az édes otthon, Czarnia, valóságos paradicsom volt, mely nem ismert se gyűlöletet, se háborút. Lakói szinte halhatatlanok voltak, nem csupán elveszett végtagjaikat tudták újranöveszteni, de önmagukat is – egyetlen sejt elég volt ahhoz, hogy saját klónjukat megteremtsék. Ebbe az édenkertbe tört be a sátán, mikor Lobo megszületett. [...] "

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.