Hirdetés

Saját filmet kap Lobo, a DC brutális antihőse (Update)

|

Ki mondta azt, hogy csak és kizárólag a jótól vezérelt szuperhősök létezhetnek? A DC berkeiben előfordul olyan a gyilkolástól motivált figura is, aki a világ egyik legnagyobb antihőse.

Hirdetés

A Warner Bros. és a DC kooprodukciójában láthatjuk majd a DC képregényeinek egyik legnagyobb antihősét Lobót, akit a legutóbbi értesülések szerint nem más kelthet életre, mint a Kutyák és macskák 2 rendezője, Brad Peyton. Érdekes és vészjósló választás ez a stúdióktól, nem tudtak volna valamilyen keményebb filmeken edzett direktort találni a projekt élére? Peyton még nem rendezett 13-s korhatárbesorolásnál erősebb filmeket, és Lobo története nem éppen ennek a korosztálynak való. Remélhetőleg kihozza majd magából a legtöbbet, ha már egyszer ő írja a produktum forgatókönyvét is.

Update: a legfrissebb pletykák szerint Dwayne The Rock Johnson alakíthatja Lobo-t, amelyről a színész is csak ködösít, ezért lehetséges, hogy valóban így lesz. Megerősítés esetén jelentkezünk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.