Hirdetés

Saját lábakra áll Zack Snyder űrszamuráj-filmje

|

Bár a messzi-messzi galaxisból kiebrudalták a rendező ötletét, Snyder önálló alkotásként továbbra is meg akarja valósítani a szamurájos sci-fi történetét.

Hirdetés

Még 2013 táján röppent fel a pletyka, hogy Zack Snyder valamikor a Star Wars előzménytrilógia 2005-ös utolsó felvonása, illetve a Star Wars franchise 2012-es eladása között megkereste a Lucasfilmet azzal az elképzeléssel, hogy a Star Wars univerzumban készítene egy A hét szamurájra hajazó filmet. Ezt akkoriban nem erősítette meg egyik fél sem, azóta viszont már maga Snyder sem titkolózik a régi vágyálom projektje kapcsán.

Hirdetés

Újfent pedig azt is elkotyogta mindenki kedvenc látnoki direktora, hogy a "Hét Szamuráj az Űrben"-történet továbbra is egy életképes embrió a filmötletek mezején, ugyanakkor immáron nem a Star Wars univerzumot bővítené vele Snyder, hanem egy önálló világ alapítókövét vizionálja benne.

"A Lucasfilmmel valóban beszélgettünk róla, de soha nem jutottunk el a megvalósítási fázisig. Azóta is dolgozom az ötleten, ami egy önálló sci-fivé nőtte ki magát, teljesen elengedve a Star Wars univerzumot, amit meg is hagynék saját magának. A 11 éves énem azonban nem tett le az ötletről. Ma már tudom, hogyan lehetne ezt a történetet kivitelezni, szóval valamikor talán még meg be is ülhetünk rá a moziba" - nyilatkozta Snyder egy podcast adása közben.

Hogy mennyit kellene várni az űrszamurájokra, azt még megtippelni is nehéz, hiszen Snyder a pár hete debütált A halottak hadseregét akarja franchise-zá duzzasztani a Netflix kötelékein belül - kérdés, hogy a nem túl pozitív kritikai visszhang eltántorítja-e a streamingóriást a folytatások berendelésétől. A másik kérdőjel pedig maga Snyder személye, aki a friss zombikalandjára mintha teljesen levedlette volna magáról korábbi ismertetőjegyeit, amivel belopta magát annak idején egyes nézők szívébe.

Mindenesetre, ha a 300 stílusában képes lenne megidézni Akira Kuroszava klasszikusát sci-fi közegben, abból akár még egy izgalmas és látványos alkotás is kisülhetne. Ti kíváncsiak lennétek Snyder Jediktől és Sithektől mentes űrszamuráj filmjére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.