Hirdetés

Salma Hayek is helyet kap a Hollywoodi Hírességek Sétányán

|

Hayek beiktató ünnepségén többek között Chloe Zhao és Adam Sandler is szót kap.

Hirdetés

Az MCU legfrissebb filmjében, az Örökkévalókban is komoly szerepet játszó Salma Hayek a soron következő nagy név a Hollywoody Hírességek Sétányán. A ceremóniát, ahol az előbb említett képregényfilm rendezője, Chloe Zhao és a Nagyfiúkban vele alakított Adam Sandler is beszédet mond, élőben közvetítik majd a hivatalos weboldalon. 

Hirdetés

A Hírességek Sétányának egyik producere, Ana Martinez a következőképpen nyilatkozott a díjazásról: 

Salma Hayek a szórakoztatóipar egyik legmegbecsültebb és legkeresettebb színésznője. Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy neki adhatjuk a Sétány csillagát. 

Azontúl, hogy Hayek olyan filmekben szerepelt, mint például a Dogma, a Szörnyek és szerelmek, a Sokkal több, mint testőr 1-2, vagy az idei Örökkévalók és a november 24-én érkező A Gucci-ház, karitatív tevékenysége is említésre méltó, ugyanis mind a mai napig harcol a nők, a gyerekek és a menekültek jogaiért.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.