Hirdetés

Sam Mendes: A Skyfallban áthelyezett pisztolycsöves James Bond "névjegyről"

|

A Skyfall rendezője elárulta, miért is kellett szándéka ellenére a legendás jelenetet a film elejéről a végére beilleszteni.

Hirdetés

Az Apple Store-on tartott Kérdezz-Felelekben válaszolt a készítő a többek által megkérdőjelezett dologra. A készítő szavait idézve: -"Próbáltam a pisztolycsöves részt a film elejére tenni, végig ez volt a cél. Viszont a film ugye úgy kezdődik, hogy James Bond egy folyosón sétál egész közel a kameráig, és ekkor felemeli a fegyverét. A kérdőjeles részben pedig szintén ugyanezt csinálja. Amikor a kettőt egymás mellé tettem, röhelyesen nézett ki."

Mendes kifejtette, hogy nagy rajongója ennek a résznek, amely egyik Daniel Craig által alakított James Bond filmben sem volt a helyén. "Szeretem a klasszikus részeket, amiknek az elején megjelenik ez a jelenet, majdnem a legjobb pillanat, amikor mindent lehetségesnek érzek, olyan, mint a Karácsony. Frusztráló volt, hogy nem tudtuk előre, hogyan fog ez hatni a vásznon.

Nos a film sikerét biztosan ennek a túlfűtött rajongásnak is köszönhette. Nem hiába, a rendező úr ráérzett az igazi Bond érzésre!

Akit érdekel, megnézheti az Empire műsorvezetőjével (Chris Hewitt) és Mendeszel készített "Találkozz a Filmkészítővel Kérdezz-Felelek" adását:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.