Hirdetés

Sam Raimi a World of Warcraft moziról

|

A tegnap esti Saturn Awards díjátadón Sam Raimi-nek lehetősége volt arra, hogy bővebben is beszéljen elkövetkező projektjeiről a piros szőnyegen ácsorogva. A Wow mozifilm is szóba került...

Hirdetés

Sam Raimi interjúját egy kis videóban ti is megtekinthetitek alul, de azért beavatlak titeket az összefoglaló lényegébe.

Ugyebár az a hír járja, hogy az Óz, a nagy varázsló remake ötletével kacérkodik, és a következő nagyszabású terve erre irányul. Nos, Raimi ezt némileg cáfolta, elmondása szerint a World of Warcraft mozit sokkal szívesebben tető alá hozná, és csak aztán következne az Óz. Az interjú készítője rákérdezett arra is, hogy a pletykák arról szólnak: ő rendezi a Hobbit-ot. A rendező tagadta a híresztelést, sajátos kifejezésében taglalva: ez csak online szóbeszéd, semmi több.

A teljes interjú itt tekinthető meg egy arasszal lejjebb, angol tudásúak előnyben, de a mester nagyrészt azt fejtette ki, amit én is leírtam nektek.



Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.