Hirdetés

Sam Raimi szívesen dolgozna ismét Tobey Maguire-rel

|

Akár a Pókember 4-en is.

Hirdetés

Sam Raimi a Doctor Strange 2 rendezőjeként hamarosan hivatalosan is visszatér a képregényadaptációk világába - abba, aminek mai virágzását többek között az ő 2002-es Pókemberének is köszönhetjük. És ha már Raimi mellett a 2002-es Pókember sztárja, Tobey Maguire is magára öltötte a közelmúltban a piros-kék maskarát, természetesen elkezdődtek a találgatások, hogy van-e esély a két művész újabb kollaborációjára.

Hirdetés

Erről Raimi a Fandangónak adott interjúban mondta el a véleményét.

"A Doctor Strange leforgatása után rádöbbentem, hogy bármi lehetséges a Marvel-univerzumban, de tényleg, bármilyen csapatösszetétel. Imádom Tobey-t. Imádom Kirsten Dunstot. Úgy hiszem, hogy minden lehetséges. Nincs semmilyen történetem vagy tervem. Azt sem tudom, hogy a Marvelt érdekelné-e ez az ötlet most, vagy hogy mit gondolnak róla. Nem is igazán kardoskodtam érte. Ugyanakkor ez gyönyörűen hangzik. Még ha nem is egy Pókember-filmről van szó, szívesen dolgoznék újra Tobey-val, egy másik szerepben."

Raimi tehát nyitott lenne egy újabb közös munkára Maguire-rel, azonban ez nemcsak rajta múlik. Egyrészt, ahogy arra Raimi is kitért, a Marvelnek is lenne ebbe beleszólása, no meg ne feledkezzünk meg a színészről sem. Maguire a tavalyi Nincs hazaút cameója előtt hét évig nem szerepelt élőszereplős filmben, csupán a Bébi úrban vállalt szinkronszerepet. Bár a Nincs hazaút után például a másik Pókember, Andrew Garfield is arról számolt be, hogy úgy látta Maguire-en, mintha ez az új produkció visszahozta volna a kedvét a színészkedéshez, ám az már kétséges, hogy Maguire egy húsz évvel korábbi szerepet szeretne folytatni. Valószínűleg Raimi is tisztában van ezzel, ezért is enyhített a feltételeken az idézett nyilatkozat végére.

Amennyiben nem Pókember-filmre kerülne sor, Ti milyen történetet néznétek meg szívesen a Raimi-Maguire párossal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.