Hirdetés

Samuel L. Jackson elárulta, miért nem unja még Nick Fury karakterét

|

A színész 14 év után is örömét leli a Marvel-szerepben.

Hirdetés

Amikor a 2008-as Vasember stáblista utáni jelenetében feltűnt Samuel L. Jackson a képregények egyik fontos karakterének, Nick Furynak a szerepében, valószínűleg még ő sem gondolta volna, hogy 14 évvel később is még Fury bakancsát fogja koptatni. Azonban nem is tűnik úgy, hogy egyhamar kiszállna a Marvel moziverzumból Jackson, hiszen hamarosan a Titkos Invázió című Disney+ szériában láthatjuk őt viszont, és az azutáni projektekben sem lenne teljesen váratlan a felbukkanása.

Hirdetés

A színész a Collidernek árulta el, hogy miért is nem fordított még hátat Furynak, miközben Robert Downey Jr. vagy Chris Evans már megtették ezt Vasemberrel, illetve Amerika kapitánnyal.

"Igen, imádom Nick Furyt. Ez természetes, ne vicceljetek már. Ő egy szupererő nélküli figura, aki szupererővel rendelkező embereknek parancsolgat, és ezt hagyják neki. Ez teszi őt különlegessé. Ő olyan emberek vezetője, akik nagyon különböznek tőlünk. Nagyon kielégítő számomra, hogy egy olyan világnak lehetek részese, amit gyerekként oly sokáig csodáltam. Még mindig veszek képregényeket. Még mindig elmegyek képregényes boltokba, és még mindig olvasom őket. De az, hogy ezen karakterek egyike lehetek, az pont olyan érzés, mint amikor az Afro Samurait vagy más képregényes karaktereket játszottam. Igazából csak jelent valamit, ha egy olyan kulturális kánon része vagyok, melyet tisztelnek az emberek."

Jackson tehát továbbra is lát izgalmat a szerepben, és amíg ez így marad, addig nem is számíthatunk az ő dobbantására a franchise-ból. Elvégre Jon Favreau mellett ő az egyedüli, aki 2008 óta a Marvel Filmes Univerzum tagja, ami akárhonnan nézzük is, de elismerésre méltó.

Ti örültök, hogy annak idején Jackson kapta meg Nick Fury szerepét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.