Hirdetés

Elrajtolt a Titkos Invázió Marvel-széria forgatása

|

Samuel L. Jackson Twitteren osztotta meg a nagyszerű hírt.

Hirdetés

A Disney+-on mostanában egymást érik a Marvel Filmes Univerzum immár kánonba illő sorozatai, olyannyira, hogy csak kapkodja a néző a fejét, hogy éppen melyik következik. Felkészül hamarosan a Sólyomszem, amit jövőre majd a Ms. Marvel, az Armor Wars és a Titkos Invázió (Secret Invasion) című projektek követnek. Ez utóbbi egy hatrészes sorozat lesz, amiben Samuel L. Jackson immáron 12. alkalommal fog Nick Fury bőrébe bújni, mióta először felvette a szemtapaszt a 2008-as Vasember stáblista utáni jelenetében.

Hirdetés

Most pedig szintén Jackson tudósított arról, hogy kezdetét vette a Titkos Invázió forgatása. A színész a Twitterén egy Thanos csettintésére porszemekké hulló Nick Fury pólóban pózolva közölte a hírt, mely azon nyomban több százezer lájkot generált. Jackson mellett Ben Mendelsohnt is újra fogjuk látni, aki korábban a Marvel kapitányban alakította Talost. Mellettük még Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, a Trónok harca Khaleesije azaz Emilia Clarke, Killian Scott, Christopher McDonald és Carmen Ejogo is feltűnnek majd.

A képregényekben nyolc epizódból álló limitált széria azt mutatja be, ahogy a Skrull nevű alakváltó faj tagjai, akik már a Marvel kapitány és a Pókember: Idegenben alkotásokban is felbukkantak, hogyan lépnek a jól ismert szuperhősök helyébe, hogy előkészítsék a terepet a Föld inváziójára. Egyelőre nem tudni, hogy mennyire hűen fogják adaptálni a forrásanyagot, mindenesetre a Marvel képregények egyik nagyon fontos és közkedvelt történetéről van szó, aminek adaptálása ennek megfelelően sokkal nagyobb elvárásokkal is jár a képregényrajongók részéről. Ti szerintetek képes lesz a Marvel ügyesen nyúlni az alapanyaghoz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.