Hirdetés

Samuel L. Jackson szerint ez a legösszetartóbb stáb, akikkel valaha dolgozott

|

189 szereppel a háta mögött Jackson elárulta, melyik filmes stáb kovácsolódott össze a leginkább.

Hirdetés

Samuel L. Jacksont senkinek nem kell bemutatni, mindössze annak, aki éppen most született meg. Életünk során tíz kezünkön nem lehet összeszámolni, hány filmet és sorozatot láttunk már, amikben fő- vagy mellékszerepben tündökölt az egyébként Oscar-jelölt színész. Pontosan emiatt egy kissé nehéz kérdést szegeztek neki az Entertainment Weekly egyik legújabb interjújában, hiszen arra voltak kíváncsiak, melyik volt a legösszetartóbb, legjobb stáb, amivel valaha is együtt dolgozott. Jackson pedig kvázi hezitálás nélkül azonnal rávágta Quentin Tarantino kamaradrámáját.

Hirdetés

A színész a 2015-ös Aljas nyolcast emelte ki mint a legjobb filmes stábot valaha, ami számtalan Marvel és Star Wars alkotás, nagyrendezők klasszikusai vagy egyéb megkerülhetetlen mozik után sokakat megdöbbentett. Jackson elmondása szerint ennél a forgatásnál érezte azt, hogy mindenki a helyén volt, mindenki tudta, mi a dolga, nem voltak nagy viták és a színészek pedig azóta is összejárnak, üzengetnek egymásnak. Bővebben így nyilatkozott:

"Az Aljas nyolcas aljasai között kialakult egy láthatatlan kapocs, és azóta is hetente üzengetünk egymásnak, megkérdezzük, hol vagytok, mit csináltok vagy éppen odakommentelünk politikai helyzetekhez. Ez a legerősebb filmes kapcsolat, amihez valaha is szerencsém volt."

Habár mi nézőként csak a film és a kiadott színfalak mögötti videók alapján tudjuk megítélni ezeket a kapcsolatokat, ám ha a színészi alakításokat nézzük, az Aljas nyolcas tényleg kiemelkedik Jackson filmográfiájából. Nektek melyik a kedvenc mozitok tőle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.