Hirdetés

Sandler pörög

|

Adam Sandler alaposan be van táblázva, hiszen idén két filmjét is bemutatják: az első tipikus Sandler-komédia lesz, melyben egy munkanélküli, potyázó negyvenes (Sandler) felkeresi egy iskolai görbe éjszakája gyümölcsét.

Hirdetés

Ezen a héten kezdték forgatni az elmúlt évek egyik legnagyobb Sandler-sikere, a Nagyfiúk (Grown Ups 2., hazai bemutató: 2013. nyár) folytatását. A komikus-válogatott, vagyis Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade és természetesen Adam Sandler ismét összeáll, hogy megmutassa, mit kezdenek egymással az újra találkozó egykori általános iskolai osztálytársak. A második rész új sztárokkal is gazdagodik: a Los Angeles-i forgatáson az NBA egykori sztárja, Shaquille ONeal is felbukkant – méghozzá rendőregyenruhában. Sőt, a nagyfiúk az új generációval is összemérik a humorukat: az új komédiában ellenfeleiket többek között Taylor Lautner (Alkonyat) és Oliver Cooper (Project X – A buli elszabadul) alakítja. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.