Hirdetés

Sandra Bullock és Melissa McCarthy zsarupárost játszik

|

A két színésznő Paul Feig (Koszorúslányok) egyelőre cím nélküli "buddy cop" filmjéhez írt alá, s nem a zsarupárosok feleségeit vagy barátnőit alakítják, hanem rögtön a két rendőr szerepét kapták meg.

Hirdetés

Mindkét színésznő az utóbbi időben kapta meg élete eddigi legnagyobb elismerését: Sandra Bullock 2010-ben a Szív bajnokaiért vihetett haza Oscar-díjat, Melissa McCarthy idén a Koszorúslányokért kapott jelölést, a legrangosabb tévés díjkiosztó gálán viszont annál jobban örülhetett, hiszen a Mike & Molly című sitcomért Emmy-díjat zsebelhetett be. 

Melissa McCarthy sorozatának szünetében a nyarat az Identity Thief című komédia forgatásán tölti. Ezen kívül látható lesz Judd Apatow This Is 40-jában és a Tammy című vicces road movie-ban. Hírbe hozták még egy másik Feig-projekttel is, amelyről csak annyit tudni, hogy egy szokatlan szerelmes történet és hogy Jon Hamm oldalán játszana. Felmerült még egy Dumb Jock cím is, viszont lehetséges, hogy ez az előbb említett filmre vonatkozik. A rendező egyébként leszerződött a The Better Woman és az Untouchable című projektekhez, és az első rész sikerére való tekintettel nem kizárt a Koszorúslányok folytatásának bejelentése sem. 

Sandra Bullock az Oscar-díja óta alig vállal szerepeket, legutóbb például a Rém hangosan és irtó közel-ben volt látható egy rövid ideig. A következő nagyobb filmje a 2013-ban esedékes Gravity lesz, amit nem más rendez, mint Alfonso Cuarón.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.