Hirdetés

Sandra Bullock és Melissa McCarthy zsarupárost játszik

|

A két színésznő Paul Feig (Koszorúslányok) egyelőre cím nélküli "buddy cop" filmjéhez írt alá, s nem a zsarupárosok feleségeit vagy barátnőit alakítják, hanem rögtön a két rendőr szerepét kapták meg.

Hirdetés

Katie Dippold (Városfejlesztési osztály) forgatókönyve egy ideges természetű FBI-ügynök és egy eredeti jellemű bostoni zsaru feszült kapcsolatát és egy orosz gengszter elleni összefogását helyezi középpontba. A történet, mint látjuk, nem valami eredeti, de talán nem is ezen lesz a hangsúly, inkább a karakterek vihetik majd el a hátukon a filmet. A tovább mögött a két színésznő filmes terveit olvashatjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.