Hirdetés

Sarah Michelle Gellar ezzel a színésznővel tudná elképzelni a Buffy rebootot

|

A felvetése sokakat nem fog meglepni.

Hirdetés

A 2000-es évek elején még nem volt akkora bőség a fantasztikummal operáló sorozatokból, úgyhogy nem véletlen, hogy a hét évadot megélt, 2003-ban befejeződött Buffy még mai napig kedves a veterán sorozatnézők számára. A szériát az elmúlt 19 évben hol filmmel szerették volna folytatni, hol pedig sorozatként.

Hirdetés

2018-ban érkezett az utolsó nagyobb fejlemény a Buffy franchise tájáról, amikor is az új showrunner, Monica Owusu-Breen bejelentette, hogy reboot helyett szimplán egy új vámpírölő kisasszonyra fog a fókusz terelődni. Ebből a projektből azóta sem lett semmi.

Tekintve, hogy a Buffynak milyen kiterjedt a világa, elképzelhetetlen, hogy idővel ne kapjunk valamilyen formában egy folytatást vagy feldolgozást. És ezzel az eredeti széria főszereplője, Sarah Michelle Gellar is egyetért, aki szerint a 2003-as finálé nyitva hagyta a kiskapukat arra, hogy új szereplőkkel folytatódjon a franchise. Gellar pedig Zendayát gondolná tökéletesnek a főszerepre.

Ez a felvetés nem meglepő, tekintve, hogy Zendaya mennyire mainstreammé vált az elmúlt néhány évben. Az is biztos, hogy amennyiben egyszer megvalósul a reboot/folytatás, annak színészi gárdája már korunk trendjébe fog beilleszkedni, tehát Zendaya több fronton is ideális választás lehetne. Kérdés, hogy az Eufória után elvállalná-e a fiatal színésznő egy fikciós akciósorozat főszerepét.

Ti mit gondoltok, melyik színésznő léphetne Gellar nyomdokaiba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.