Hirdetés

Sarah Silverman fogja alakítani az első női Mikulást

|

Úgy fest a dolog, hogy genderváltás történik az Északi-sarkon az HBO Max jóvoltából.

Hirdetés

A nehéz helyzetek nehéz döntéseket szülnek - talán ez lehetne az egymondatos összefoglalója az HBO Max legújabb bejelentésének, ami jelen esetben nem egy élőszereplős, hanem egy rajzolt, animációs sorozatot takar. A címe Santa Inc. (magyarul talán Mikulás Rt. vagy Mikulás Vállalat), ami egy alapvetően érdekes alaphelyzetet vázol fel, hiszen a karácsony egy kemény, izzasztó munka az Északi-sarkon lévő üzemnek, főleg akkortájt, amikor az éppen kiöregedő Télapó (akinek a mindig beszívott Seth Rogen fogja a hangját kölcsönözni) örököse nem ezt, hanem egy Amazontól kapott munkát vállal el. Így a vállalat igazgatói posztja üresen marad - egészen addig, amíg nem jelenik meg a színen a legügyesebb manó, Candy (Sarah Silverman), hogy kipróbálja magát vezetői pozícióban is.

Hirdetés

Minden fenti információ igaz, egyáltalán nem vicc, az HBO Max legutóbbi sajtóközleményében szerepelt. Még nem tudni, hogy Silverman (Rontó Ralph, Ralph lezúzza a netet, Rocksuli) és Rogen mellett kik lesznek hallhatóak a Santa Inc.-ben, de az utóbbit ismerve, nagy rá az esély, hogy hozza majd a régi ismerőseit is. Az animációs sorozat (aminek gyártásába Rogen saját produkciós cége is beszállt) bejelentett évada 8 epizódot fog tartalmazni, mindegyik pedig 30-40 perces lesz. A megjelenési dátumról még nem beszéltek, de feltehetően karácsony környékén lesz elérhető.

Ti mit szóltok, tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.