Hirdetés

Scarlett Johansson a Ghost in the Shell főszerepében

|

A régóta várt anime adaptáció lassan megvalósulni látszik és ha a fejesek is rábólintanak, akkor hamarosan érkezhet az élőszereplős Ghost in the Shell, Scarlett Johanssonal a főszerepben.

Hirdetés

Ezen kívül a Paramount Pictures-nek is megvan a lehetősége arra, hogy társproducerként becsatlakozzanak a filmhez. Most, hogy Scarlett Johansson elvállalta a főszerepet, valószínűleg a DreamWorks kulcsembere, Steven Spielberg sem fog túl sokat teketóriázni és gyorsan beindítja a folyamatot. Az esélyeket az is növeli, hogy Johansson előző nyáron bemutatott Lucy-ja a maga 394 milliós bevételével azon kevés színésznők közé emelte, akiknek a nevük hallatán is rábólintanak egy filmre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.