Hirdetés

Scarlett Johansson a Ghost in the Shell főszerepében

|

A régóta várt anime adaptáció lassan megvalósulni látszik és ha a fejesek is rábólintanak, akkor hamarosan érkezhet az élőszereplős Ghost in the Shell, Scarlett Johanssonal a főszerepben.

Hirdetés

Hónapokkal ezelőtt már hírbe hozták a színésznőt ezzel a szereppel, most pedig hivatalosan is aláírt Rupert Sanders filmjének főszerepére. A rendező leginkább a Hófehér és a vadász című filmjéről lehet ismerős. A népszerű anime egy titkos rendőrségi osztag ügynökének a történetét meséli el, aki a kiber bűnözésre specializálódott. A forgatókönyvet Bill Wheeler írja, ám mielőtt elkezdődhetne a forgatás, a filmért felelős DreamWorks-nek is zöld utat kell adnia.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.