Hirdetés

Scarlett Johansson Hitchcock-filmbe tart

|

Ezúttal nem mesél az egyik legnagyobb rendező, inkább őróla mesélnek. Stephen Rebello "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" című könyvének adaptációjában Scarlett a horror egyik sztárját, Janet Leigh-t fogja alakítani.

Hirdetés

A rendezést Sacha Gervasi (Terminál) vállalta el, a forgatókönyvet pedig a Fekete hattyú írója, John J. McLaughlin szállította. Stephen Rebello könyve a Psycho készítésének minden részletére kitér, beszámol többek között az anyagi nehézségekről, vagy Alma fontos közreműködéséről. Scarlett szerepét a nemrég bemutatott Egy hét Marilynnel címszerepéhez hasonlítják, amely a harmadik Oscar-jelölést eredményezte Michelle Williamsnek. Scarlett Johanssont egyébként még nem jelölték Oscar-díjra, "csak" négy Arany Glóbusz-nominációval rendelkezik. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.