Hirdetés

Scarlett Johansson megegyezésre jutott a Disney-vel

|

Vége a háborúnak?

Hirdetés

Még júliusban történt, hogy a Fekete Özvegy bemutatóját követően a film sztárja, Scarlett Johansson pert kezdeményezett a Disney ellen, mondván, hogy néminemű szerződésszegés történt. A színésznőt ezt követően többen védelmükbe vették és támogatták (olyannyira, hogy később Emma Stone is hasonló módon járt el a Szörnyella című filmmel kapcsolatban). Most úgy tűnik, hogy megszületett az a bizonyos közös nevező. 

Hirdetés

Johansson maga nyilatkozott a minap arról, milyen eredményre jutottak:

Boldog vagyok, hogy megoldottuk a nézeteltéréseinket a Disney-vel. Rendkívül büszke vagyok arra a munkára, amit együtt vittünk véghez az évek folyamán és élvezem a kreatív kapcsolatot a csapattal. Várom a folytatását ennek a kollaborációnak az elkövetkezendő időszakban.

Maga a Disney elnöke, Alan Bergman is pozitívan beszélt az ügyről, mondván, hogy örül annak, hogy közös nevezőre tudtak jutni és várják a Tower of Terror című projekten való együttműködést. 

A Disney-nek persze nem lett volna sok haszna abból, hogy ha sokáig hadakozik a színésznővel, hiszen kellő volumenű hírverést kapott a konfrontációjuk - és tekintve, hogy egyébként sem panaszkodhatnak az anyagiak terén, jobbnak láthatták, ha engednek az amúgy jogos nyomásnak. Nekik sem tett volna jót az, ha a külső szemlélő megkérdőjelezi akár etikátlannak is nevezhető húzásukat, mégpedig hogy felrúgják a szerződésben foglaltakat. Azaz, hogy a Fekete Özvegy a körülmények ellenére exkluzív mozis megjelenést kap, ami megborult abban a pillanatban hogy elkezdték a Disney+ streaming oldalon is "forgalmazni" a filmet. Johansson pedig hiába várta a Disney telefonhívását, hogy leüljenek tárgyalni és hogy ajánlatot adjanak neki, perre ment hát velük. 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint egyébként egyáltalán nem ritka az ilyen jellegű csata, csak épp - állításuk szerint - ezek az ügyek még azelőtt megoldódnak/lezárulnak, mielőtt az ügyvéd képbe kerülne.

Kivételt képeznek azok az esetek, amikor nagyobb mennyiségű pénzről van szó, vagy amikor annyira elharapózik a helyzet, hogy a résztvevők már csak elvből sem hátrálnak meg.

- nyilatkozta a THR-nek James Sammataro ügyvéd. Nos igen. Ez a biznisz már csak ilyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.