Hirdetés

Ezek a mozik tűzik műsorra a felújított Schindler listáját

|

Január 27-én országszerte mozikba kerül Steven Spielberg klasszikusa, a Schindler listája, amelyet a 25. évfordulója alkalmából digitálisan felújítotva láthatunk. Mutatjuk a mozik listáját, ahol megnézhetitek.

Hirdetés

A filmtörténelem egyik legkiválóbb alkotása, a hét Oscar-díjjal jutalmazott Schindler listája január 27-én, vasárnap, a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján újra mozikba kerül, ráadásul digitálisan felújított változatban, feliratosan, Steven Spielberg bevezetőjével láthatjuk (16-os korhatárral). 

Hirdetés

Sokan kérdeztétek tőlünk, hogy a 25. évforduló alkalmából mely mozik tűzik műsorra ezt a kultikus filmet, a UIP-Duna Film pedig megerősítette nekünk, hogy az alábbi helyeken biztosan elcsíphetitek majd január 27-én Spielberg remekművét: 

Cinema City Allée (Budapest)
Cinema City Aréna (Budapest)
Cinema City Campona (Budapest)
Cinema City Westend (Budapest)
CINEMApink Mammut (Budapest)
CINEMApink MOM (Budapest)
Sugár Mozi (Budapest)
MiMozink Lurdy (Budapest)
MiMozink Óbuda (Budapest)
Kultik Csepel (Budapest)
Puskin Mozi (Budapest)
Művész Mozi (Budapest)
Uránia Nemzeti Filmszínház (Budapest)
Malom Mozi (Kecskemét)
Cinema Nagykanizsa (Nagykanizsa)
Apolló (Pécs)
Uránia (Pécs)
Cinema City Pécs (Pécs)
Kultik Kaposvár (Kaposvár)
Agora Savaria (Szombathely)
Art Mozi (Zalaegerszeg)
Tiszapart (Szolnok)
P'art Mozi (Szentendre)
Belvárosi Mozi (Szeged)
Cinema City Szeged (Szeged)
Agria Mozi (Eger)
Barátság Mozi (Székesfehérvár)
Cinema City Alba (Székesfehérvár)
Cinema City Győr (Győr)
Cinema City Debrecen (Debrecen)

Jelenlegi információink szerint a CINEMApink MOM és a CINEMApink Mammut műsorán biztosan szerepelni fog majd 27-e után is, valamint a többi mozinak is lesz rá lehetősége, hogy tovább játssza majd, így ha vasárnap nem értek rá, de mindenképpen meg szeretnétek nézni, akkor jelezzétek a helyi filmszínháznak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.