Hirdetés

Scott Pilgrim anime sorozat érkezik a Netflixre

|

A streamingóriás egy népszerű képregény adaptációjával erősít a már eddig sem gyenge animációs felhozatalán.

Hirdetés

A Netflix nem tud leállni az animációs tartalmak fejlesztésével, főleg ha azok olyan kultstátusznak örvendő forrásanyagokat dolgoznak fel, mint a Scott Pilgrim. Egy élőszereplős filmes adaptációt még Edgar Wright követett el 2010-ben Michael Cerával a főszerepben (Scott Pilgrim a világ ellen címmel), most pedig, a korábbi pletykáknak igazat adva, a Netflix anime formátumban igyekszik a jól ismert történet egy új köntösben bemutatni.

Hirdetés

A képregény készítője, Bryan Lee O'Malley íróként és executive producerként fog közreműködni az animében, és BenDavid Grabinskivel töltik be majd együtt a showrunnerek szerepét. Az animációért a Science SARU cég fog felelni, akik nemrég a Star Wars: Visions Akakiri és T0-B1 epizódok látványvilágáért feleltek. A premierdátumról egyelőre nem tudni semmit. 

Ti láttok potenciált a Scott Pilgrim animés feldolgozásában?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.