Hirdetés

Animációs formában éledhet újjá a Scott Pilgrim a világ ellen

|

A 2010-es film rendezője, Edgar Wright nyilatkozott a közelgő tervekről.

Hirdetés

Habár a pénztáraknál megbukott, de kultikus státusza vitathatatlan lett a Scott Pilgrim a világ ellen mozinak. Edgar Wright, a Cornetto-trilógia, a Nyomd, bébi, nyomd vagy éppen a közelgő Last Night in Soho társírója és rendezője az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott a film formátumbeli megváltozásáról.

Hirdetés

Wright többek között kikötötte, hogy élőszereplős folytatásra ne is számítsunk (ezzel ellent is mondva Mary Elizabeth Winstead év eleji felvetésének), de egy animációs, megrajzolt világú új filmre igen.

"Van néhány ötletünk, habár ezek egyike sem hivatalos még, de van néhány ötletünk, hogy akár animációs stílusban is visszalátogatnánk az eredeti alapanyaghoz. Bryannel [Bryan Lee O'Malley - az eredeti képregények szerzője] és Jareddel [Jared LeBoff - a film executive producere] már beszéljük is jó ideje, hogy mi lenne, ha az egész történetet animeszerűen készítenénk el. De mindez még kialakulófélben van."

- nyilatkozta Wright. A beharangozó interjú után egyelőre még sok minden kérdéses az új filmet illetően. Folytatás lesz-e vagy a 2010-es mozi animációs változata? Edgar Wright írja és rendezi is, vagy ő csak a produceri/kreatív munkákat látja el? És nem utolsó sorban: tényleg sorozat lesz vagy esetleg filmekre is számíthatunk? Mindenesetre amíg ezekre a kérdésekre választ kapunk, mi felettébb örülünk, hogy azért foglalkoznak még Scott Pilgrimmel és az ő geek univerzumával.

Ti mit gondoltok, egy képregényhű animációs megvalósításban lenne potenciál Pilgrim kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.