Hirdetés

Scott Porter Nova szeretne lenni

|

Scott Porter nem idegen a Marvel világában, ugyanis ő kölcsönözte a hangját Küklopsznak, az X-Men anime sorozatban és nem rég egy interjú keretében bejelentette, hogy érdeklődik Nova karakterének eljátszására a nagy képernyőn.

Hirdetés

Nova karakteréről azt lehet tudni,hogy egy súlyosan sebesült inter-galaktikus terrorista, akit egy másik üldözött harcos a saját találmánya segítségével -amit szupererővel rendelkező terroristák létrehozására alkotott (Nova Centurion)- átalakította Richard molekuláit, anélkül, hogy a fiú ebből bármit is észrevett volna és így kapta a szupererőt. Rider hamarosan felfedezte új képességeit és arra használta őket, hogy New York lakosait védelmezze a gonosz erőktől. 

Nova emberfeletti erővel, állóképességgel és sebességgel rendelkezik, a Nova Centurion sugár eredményeként. Teste ellenáll a tüzérségi fegyverek okozta sérüléseknek és immunrendszere megóvja őt a betegségektől. Nova 770 mérföld per óra sebességgel képes repülni, a földi atmoszférát elhagyva akár az űrben is. Kezeiből gravimetrikus lökéshullámokat szemeiből pedig optikai sugarakat képes kibocsátani. 

Felszereléséhez hozzátartozik egy ismeretlen eredetű anyagból készült ruha, ami ellenáll minden külső behatásnak, lehetővé téve az űrutazást. A fején viselt sisak egy éjjellátó készülékkel valamint nagy hatótávolságú rádió adó-vevővel van felszerelve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.