Hirdetés

Scott Z. Burns írja A majmok bolygója: Lázadás folytatását

|

A Bourne-ultimátum, valamint a Fertőzés írója főemlősi babérokra tör. Őt érte a megtiszteltetés, hogy papírra vesse a váratlan sikereket elért Lázadás folytatásának történetét.

Hirdetés

A második részben valószínűleg láthatjuk, ahogy Caesar és munkatársai kiélvezik nehezen megszerzett szabadságukat és valamilyen úton-módon átveszik a bolygó feletti irányítást. Érdekesség, hogy Tim Burton 2001-es Majmok Bolygója után sokan kételkedtek a Lázadás sikerében. Ezeket a kételyeket azonban hamar eloszlatták a premiert követő bevételek.

Minden jel arra utal, hogy a folytatás sem lesz kisebb szenzáció, a történetben rengeteg potenciál rejtőzik, amiket bűn lenne nem kihasználni. Wyatt rendező egy korábbi interjújából megtudhatjuk, hogy számos ötlete van a jövővel kapcsolatban. Még az is megtörténhet, hogy láthatjuk kedvenc főemlőseinket, ahogy elfoglalják Földünk legfontosabb városait, átveszik a hatalmat a világ felett.

Egy kérdésem viszont lenne. Mikor láthatjuk, ahogy a majmok serege megrohamozza Panama banántartalékait? Vagy ez csak az én vágyálmom?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.