Hirdetés

Scott Z. Burns írja A majmok bolygója: Lázadás folytatását

|

A Bourne-ultimátum, valamint a Fertőzés írója főemlősi babérokra tör. Őt érte a megtiszteltetés, hogy papírra vesse a váratlan sikereket elért Lázadás folytatásának történetét.

Hirdetés

Készül ugyanis a folytatás. Az első részt övező sikereket, valamint a film utolsó utáni jelenetének láttán ez nem csak a nézőknek, de a stúdió számára is egyértelmű volt. Az előzetes tervek szerint a megjelenés 2014 januárjára esik majd, ha előre nem látható okok miatt nem csúsznak a forgatással. Rupert Wyatt maradt a rendezői székben, valamint mindenki Gollamja, Andy Serkis is visszatér Caesar szerepében. Friss hír azonban, hogy megtalálták a folytatás íróját, aki nem más, mint Scott Z. Burns, aki olyan remekműveket hozott el nekünk, mint a Bourne–ultimátum vagy épp a Fertőzés.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.