Hirdetés

Sean Bean ezentúl nem vállal olyan szerepet, amiben meghal a karaktere

|

A színész egy interjúban fejtette ki, hogyan jutott erre a döntésre.

Hirdetés

Ha egy filmben/sorozatban feltűnik egy színes bőrű, egy szőke nő, Kenny McCormick, Chuck Norris éppen aktuális felesége vagy maga Sean Bean, adódik a kérdés: ki fog meghalni legelőször? Amennyire humoros ez a fejtegetés, annyira készítheti ki végül az adott színészt. A minap Sean Bean, a Trónok harca, A Gyűrű Szövetsége, az Aranyszem avagy a The Frankenstein Chronicles sorozat színésze nyilatkozott erről a kérdésről, végül pedig arra döntésre jutott, hogy ezentúl egyáltalán nem fog olyan produkciókban szerepelni, ahol a karaktere előbb-utóbb meghal. Ehhez az állásfoglaláshoz viszont gyorsan hozzátette (a félreértések vagy éppen az ujjal mutogatások elkerülése végett), hogy döntését nem az egója határozta meg, hanem a nézők szórakozása.

 

Hirdetés

Bean a The Sunnak adott interjúja kapcsán válaszolt arra kérdésre, hogy mire alapozza, hogy ezentúl megválogatja a felkínált szerepeket. Az ego, a karrierépítés vagy éppen a túlzott büszkeség helyett azt felelte, hogy a nézők miatt. Bean bővebben így nyilatkozott:

"Ezentúl nem vállalok ilyen dolgokat. Mondom magamnak; [a nézők] már annyiból tudni fogják, hogy meghal a karakterem, hogy szerepelek a produkcióban. Ezentúl nem fogok ilyet csinálni, inkább túlélem valahogy, hiszen így az egész eléggé kikövetkeztethető."

Egyáltalán nem tudjuk felróni ezt a döntést a színésznek, hiszen nincsen rosszabb annál, ha teljesen beskatulyáznak minket. Az a tény pedig, hogy a film/sorozat első percei alapján kitalálható, hogy mi lesz a vége, ki éli túl és ki nem, rendkívüli módon illúzióromboló. Ti is egyetértetek Bean döntésével?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.