Hirdetés

Semmi nem éri meg - Interjú Hajdu Szabolccsal

|

Hajdu Szabolccsal beszélgettünk legújabb filmjének apropójából.

Hirdetés

Egy hónapja már, hogy bemutatták Hajdu Szabolcs Délibábját, mely sajnálatos módon azt a kevéske közönséget se találta meg magának, ami a minimum elvárás lett volna. Még sajnálatosabb, hogy ez az interjú is késett egy hónapot (van ez így, a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy azt mi eltervezzük), így már esélyem sincs ezzel a beszélgetéssel ösztönözni Titeket arra, hogy mégiscsak, a sok negatívabb hangvételű kritika ellenére tegyetek Szabolcs westernjével egy próbát. Mert ha kicsit félre is csúszott a dolog és nem lett minden ízében sikeres a film, mégiscsak megérdemli, hogy lássák az emberek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.