Hirdetés

A Setét Torony - új posztereken a harcos és a feketébe öltözött ember

|

Vagány nemzetközi posztereken feszít A Setét Torony két riválisa.

Hirdetés

Egy hónap van hátra A Setét Torony premierjéig, ami azért is tűnik irreálisan közelinek, mert eddig mindössze egyetlen előzetes érkezett a filmhez. Persze ennek az is lehet az egyik oka, hogy az alapanyagul szolgáló könyvek népszerűsége ellenére nem egy ismert filmes franchiseról van szó, ezért a stúdió jobbnak látja a véghajrában elkölteni a marketingre szánt pénzt. Ezt megerősíteni látszik az a tény, hogy új poszterek érkeztek a filmhez, amiket reményeink szerint egy trailer is követni fog még a hónap során.

Hirdetés

A Setét Torony az utolsó harcos, Roland Deschain (Idris Elba) és Walter O'Dim, vagy más néven a feketébe öltözött ember (Matthew McConaughey) végtelen párbajáról és az univerzumot összetartó torony megvédéséről szól. A történetet a mi világunkból érkező Jake Chambers (Tom Taylor) teszi még érdekesebbé, aki segíteni fogja a harcost az útja során.

Nikolaj Arcel filmje 2017. augusztus 3-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.