Hirdetés

Befutott A setét torony első előzetese

|

A Setét Torony Stephen King egyik legismertebb fantasy könyvének adaptációja, melynek premierje egyre közelebb van, de végre valahára megérkezett hozzá az első előzetes is.

Hirdetés

A mozikban most nyáron debütáló filmhez egészen idáig egy poszter érkezett, ami igen furcsa a hollywoodi produkciók esetén, viszont a mai nap összecsaphatjuk a tenyerünket, hiszen megérkezett az első trailer, ami már előre sejteti, mit érdemes várni eme Stephen King feldolgozástól.

Hirdetés

Az előzetes szerint Jake Chambers (Tom Taylor) szemszögéből éljük majd át az eseményeket, aki eleinte fura látomásokról számol be a Fegyverforgató és az Öltönyös Férfi örökös harcáról. Ezután átkerül egy másik dimenzióba, ahol megismerkedik az Idris Elba által játszott revolveres fickóval. Céljuk elérni a setét tornyot, de nincs egyszerű dolguk, hiszen sokféle szörnyeteg és az öltönyös férfi (akit Matthew McConaughey alakít) is megnehezíti a dolguk. Alább láthatjátok az előzetest, és a film két új poszterét:

Nektek hogy tetszett az előzetes? Megszavazzátok a bizalmat a könyvadaptációnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.