Hirdetés

Orville - ízelítőt kapott a 2. évad

|

Az első szezon sikeres volt, így folytatódik Seth MacFarlane sci-fi sorozata, most pedig újra belenézhetünk a második évad történéseibe.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon már láthattunk egy hangulatos kedvcsinálót, amely az Orville 2. évadát hivatott beharangozni és felbukkant benne mindenki, aki számít a sorozatban: Ed (Seth MacFarlane), Kelly (Adrianne Palicki), Dr. Finn (Penny Johnson Jerald), Gordon (Scott Grimes), Bortus (Peter Macon), Alara (Halston Sage), John (J. Lee) és Isaac (Mark Jackson).

Hirdetés

Az Orville legénysége folytatja a végtelen világűr felfedezését, útjuk során pedig újabb - és talán minden eddiginél veszélyesebb - kalandok várnak rájuk, így például Ed Mercer kapitány is komoly bajba kerül. Ha belenéznétek, hogy mi vár rátok az új szezonban, akkor kattintsatok egy határozottat a lejátszásra: 

Az Orville 2. évada december 30-án rajtol el a FOX-on és remélhetőleg a magyar változatra sem kell sokáig várnunk utána. Várjátok már? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.