Hirdetés

Seth Rogen is benne lehet a Steve Jobs filmben

|

Ha a készítőknek sikerül megegyeznie Rogennel, akkor a színész nem kisebb embert alakíthat a készülő filmben mint az Apple társalapítóját, Steve Wozniakot.

Hirdetés

Habár a film főként természetesen Steve Jobs köré épül majd, a hírek szerint a cég társalapítója, Steve Wozniak is belefért a szkriptbe, ráadásul a The Wrap információ szerint Seth Rogen-t már meg is keresték a szereppel. Rajta kívül pedig Jessica Chastain színésznőnek is beköszöntek a készítők, egyenlőre ismeretlen szereppel kapcsolatban. A The Wrap azt is közölte, hogy nem csak ők vannak kiszemelve az adott szerepekre így az még a jövő zenéje marad, hogy vajon megkapják-e azokat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.