Hirdetés

Seth Rogen is benne lehet a Steve Jobs filmben

|

Ha a készítőknek sikerül megegyeznie Rogennel, akkor a színész nem kisebb embert alakíthat a készülő filmben mint az Apple társalapítóját, Steve Wozniakot.

Hirdetés

Christian Bale már aláírt Danny Boyle önéletrajzi filmjének főszerepére, melyben Steve Jobsot, az Apple cég alapítóját fogja megformálni. Lassacskán a színészgárda többi része is kezd összeállni, és ha hihetünk a készítőknek, akkor Aaron Sorkin nem egy hagyományos önéletrajzi film forgatókönyvét dobta össze, hanem egy olyat ami három nagyobb Apple termék debütálását követi nyomon: az 1984-es Mac-ét, az 1996-os NeXT-ét és a 2001-es iPod-ét. Katt tovább a folytatásért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.