Hirdetés

Seth Rogen közreműködésével animációs film készül a Tini Nindzsa Teknőcökről

|

A szupermutáns hősök nem maradnak sokáig az árnyékban.

Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök története 1984-ben kezdődött a Mirage Studios által kiadott képregényfolyamban, és szinte lehetetlen lenne felsorolni, azóta hányszor és milyen formában próbálták már képernyőre vinni a pizzazabáló hősöket. Habár a 2014-es, félig-meddig élőszereplős mozifilm után az Elő az árnyékból című folytatással nagyot bukott a Paramount, a stúdió és Michael Bay már 2019-ben a rebootot tervezték, de ami biztos, hogy a Point Grey Pictures egy új, ezúttal animációs mozifilmmel készül.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a botrányhős komikus Seth Rogen gyártócége szállt be a franchise feltámasztásába, a Nickelodeon Animation Studioval és a globális forgalmazó Paramounttal együttműködve. A CG-animációs mozifilm már kreatívokat is maga mögött tudhat: a rendezői székben az a Jeff Rowe fog ülni, aki a Rejtélyek városkája mellett a Sony Animation következő dobását, a Teljes kikapcsolódást írta és rendezte, a forgatókönyvet pedig Brendan O'Brien (Crash Bandicoot-videojátékok) írja.

Seth, Evan [Goldberg] és James [Weaver] zsenialitását hozzáadni a Tini Nindzsa Teknőcök egyébként is szerves részét képező humorához és akcióihoz, hatalmas előrelépés lesz a forrásanyag újragondolásában. Alig várom, hogy láthassam, mire készülnek, és azzal is tisztában vagyok, hogy Ramsey Naito és csapata izgatott, amiért új, nagyszerű irányba viheti el a Nick Animation Studiót az első CG-animációs mozifilmjükkel

- tette hozzá Brian Robbins, a ViacomCBS családi programokért felelős elnöke. Azt a jelenlegi körülmények közepette nehéz megtippelni, hogy mikor számíthatunk Leonardo, Raphael, Michelangelo és Donatello visszatérésére, de izgatottan várjuk, mivel próbálják újra népszerűvé tenni a szupermutáns teknőcöket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.