Hirdetés

Shane Black szinte biztos a Vasember 4-ben

|

A 3.rész rendezőjét és íróját, Shane Black-et és Drew Pearce-t interjúban kérdezgették, ők pedig készséggel válaszoltak.

Hirdetés

Ahogy folytatódott a beszélgetés, érdekes dolgot tártak fel: "Sok rajongó kérdezte, hogy miért kapott a Thor és az Amerika Kapitány plusz alcímet, míg a Vasember csak egy "3"-ast?" Mint kiderült, kezdetben itt is más tervek voltak: "Az a baj a Vasemberrel, hogy ez gyakorlatilag egy repülőgép egy fegyverrel," mondta Black. "Azt szeretem a modern képregényekben, hogy úgy hívják őt, hogy "The Iron Man". Black a mondandóját megszakította, így Pearce folytatta: "Valójában azt akartuk, hogy a film címe "The Iron Man" legyen, hasonlóan a "The Amazing" vagy a "The Incredible" előtaghoz, de végül eláltunk ettől a lehetőségtől." 

Mit gondoltok? Vajon az Iron Man helyett jobb lenne eredeti címnek a "The Iron Man"? 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.