Hirdetés

Sharknado 5 - Megérkezett a cím és a dátum

|

A Sharknado 5: Global Swarming az egész Földre kiterjeszti hatását, nincs menekvés!

Hirdetés

A SyFy csatorna bejelentette végre cápnádós sikerszériájuk legújabb részének dátumát, amely augusztus 6-án a világ több mint 100 országában fog támadni. A Sharknado 5: Global Swarming hivatalos mottója "Make America Bait Again!', amelyet a SyFy felhívására a rajongók által kitalált legkreatívabb ötletek közül választottak ki.

Hirdetés

A Sharknado 5-ben Fin Shepard (Ian Zieiring) és bionikus felesége, April (Tara Reid) ezúttal a fiúkért kell küzdjenek, akit egy világkörül utazó cápatornádó ejt csapdába. Londontól Rioig Tokyon, Rómán, Amszterdamon és sok más állomáson haladnak át világjáró hőseink. Eközben segítséget kapnak magasan képzett királyi családtagoktól, tudósoktól és olimpikonoktól, eddigi legepikusabb csatájukba ismert arcokat soroznak be a hírek, a szórakoztató ipar és a sport világából is. 

Az Asylum produkciójában Anthony C. Ferrante rendezi Scotty Mullen forgatókönyve alapján. A korábbi négy rész író-rendezője, Thunder Levin tavaly még azt mondta, vannak ötletei az ötödik, hatodik és hetedik epizódhoz is, de úgy tűnik a stúdió más irányt választott Mullennel, aki olyan filmeket írt eddig, mint a Zoombies és részt vett a Sharknado 4 szereplőválogatásában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.