Hirdetés

Sharknado 5 - jön, jön, jön!!!

|

Ha bárki is aggódott volna, most megnyugodhat, mert hivatalosan is bejelentették a forgatás kezdetét!

Hirdetés

A héten jött a hír, hogy a SyFy és The Asylum közös franchise-a újabb epizódot kap, és kedvenc cápagyilkosaink is visszatérnek az ötödik installációra. Miután a negyedik részben gyakorlatilag letarolták az Egyesült Államokat, most a Föld többi országa is kihívással néz szembe, de főhőseink nem hagynak magunkra minket!

Hirdetés

Ian Ziering (Fin) és Tara Reid (April) főszereplésével az elpusztíthatatlan házaspár újra felveszik a harcot a korábban szokatlannak mondható, mára már egy nyári zápor gyakoriságára emelkedett cápaviharokkal szemben. Visszatér Nova (Cassie Scerbo) is, így talán Finnek akkor sem kellene magányosnak maradnia, ha valami történne alig élő feleségével.

A SyFy közzé tett egy részletet a forgatókönyvből is, amiben éppen Londonban, a Buckingham palota közelében tör ki egy újabb halálos tornádó. A film öt országban fog játszódni, Anglia mellett többek között még Ausztráliában is. Thunder Levin, a korábbi négy film forgatókönyvírója elárulta, hogy egy három filmre való történetvázlatot adott be a The Asylum stúdiónak, úgyhogy egy darabig el leszünk látva munícióval a mockbuster sorozat terén. A forgatókönyvért ezúttal Levin eddigi írótársa, Scotty Mullen felel egyedül.

Ember legyen a talpán, aki ép ésszel kibír majd egy nyolc filmes maratont ebből, de biztos vagyok benne, hogy akadni fognak páran, akik megkísértik a sorsot. Valószínűleg az a titka, hogy már előtte el kell veszíteni a kognitív képességeinket, hogy egy ilyen döntésre vetemedjünk, és akkor nincs tétje. 

Hivatalos megjelenési dátum még nincsen, de abból kiindulva, hogy az összes eddigi film júliusban került levetítésre a SyFy-on, várhatóan most is erre lehet számítani. Én már elővettem a centit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.